Aangenaam Akoestiek Fineer Eiken

Meer

Akoestisch

Akoestiek, of eigenlijk een slechte akoestiek, is een alledaags probleem waar iedereen wel eens tegenaan loopt. Op kantoor wanneer iedereen luid aan het overleggen of telefoneren is of een restaurant waar je jezelf slecht verstaanbaar kan maken. Het omgevingsgeluid overstemt het geluid dat je eigenlijk horen wilt. Daarom is een goede akoestiek zo belangrijk. Denk onder andere aan conferentiezalen, zwembaden, callcenters, kinderdagverblijven, restaurants en kantoren.

Het verbeteren van de akoestische leefbaarheid krijgt hierdoor steeds meer aandacht en roept gelijk ook vele vragen op. Hoe verhoog ik de spraakverstaanbaarheid? Welke invloed heeft de akoestiek op welbehagen en productiviteit? Wat is de nagalmtijd?
Of het nu gaat om een restaurant, kantoor, schoolgebouw of spreekruimte, overal hebben de gebruikers behoefte aan akoestisch comfort.

 

 is een collectie decoratieve en geluidabsorberende producten en voorziet je in het overzicht en de kennis om antwoorden te kunnen geven in akoestische vraagstukken. Deze collectie kan uit voorraad geleverd worden. Specifieke vragen over akoestiek, of interesse in andere akoestische materialen? Neem dan contact met ons op!

 

 

Alle producten Akoestisch