Dekodur

Op zoek naar een decoratief en duurzaam oppervlak? Dekodur is specialist op het gebied van FSC® gecertificeerd HPL.

Meer

Dekodur

DEKODUR DUURZAAM EN UNIEK HPL

Op zoek naar een decoratief en duurzaam oppervlak? Dekodur is specialist op het gebied van FSC® gecertificeerd hpl. Kies zelf een combinatie van structuur en decor. En creëer unieke eindproducten.

VAN HOUT EN METAL TOT ART

Een originele uitstraling? Met Dekodur geef je ieder ontwerp een unieke en eigen uitstraling. De Dekorial metal laminaten in o.a. goud, koper en messing zorgen voor een luxe of juist stoere sfeer. Liever een kunstzinnige eyecatcher. Dan biedt Dekoart, gemaakt door kunstenaars, een uitkomst. Een meer rustige of natuurlijke uitstraling creëer je met Dekoplus.

ECO en FSC HPL
Met Dekodur kies je voor duurzaam en draag je bij aan ons klimaat. Dit Duitse merk gebruikt standaard FSC® gecertificeerd hpl. Daarnaast is dit product CO2-neutraal, formaldehyde- en phenolvrij en heeft het een kern van uitsluitend natuurlijke grondstoffen.

Mogelijke producten

Dekorial metaallaminaten biedt een uitgebreide serie van aluminium tot koper, rvs, goud en tin.
Dekoplus heeft een decorcollectie van uni-, hout- en steendecoren. Deze collectie is stootvast en ideaal voor gebruik in drukke ruimtes zoals winkels, kantoren en keukens.
De Dekovario structuren voegen extra diepte en kleurbeleving toe.
Met Dekoart haal je kunst in huis. Deze hpl is gemaakt door kunstenaars. Beschikbaar in 3 collecties, verf, koper en goud.
Met Dekopin hang je tekeningen en kaartjes op of schrijf er je boodschappen op. Dit is een collectie krachtig magnetisch hpl. Ook als whiteboard of krijtbord.

Kenmerken

  • Duurzaam materiaal
  • Decoratief FSC® en ECO HPL
  • Combineer decoren en structuren