HALFFABRIKATEN

Halffabrikaat, de naam zegt het eigenlijk al, wij maken het makkelijker voor je, want de producten zijn al bewerkt, zodat je sneller naar het eindresultaat kunt werken. Vooraf geproduceerd onder constante omstandigheden in pasklare onderdelen. Zodat je ze kan plaatsen zonder tijdrovende en kostbare verwerking. Niet meer zelf plakken, afbanden en soms niet eens meer zelf zagen.

Meer

Kwaliteit & tijdsbesparing in één

Diverse werkbladen, kastplanken, meubelpanelen en standbouwtegels zijn beschikbaar. Direct gereed voor gebruik. De halffabrikaten worden altijd geproduceerd in dezelfde omgeving. Hierdoor kan er een continue kwaliteit gegarandeerd worden.

Ons productengamma bestaat tevens uit de Pantoni-collectie. In deze collectie kun je zelf kiezen uit 6 mogelijke dragers, die kunnen worden voorzien van een decoratieve voor- en achterzijde.

Bushbaum maakt de productie van onder andere binnenwerken extra makkelijk! De alles-in-1-kunner onder de meubelpanelen. Handzame panelen in trendy decors en dus makkelijk te hanteren en te verwerken. De panelen zijn eenzijdig voorzien van 1mm of 2mm ABS, zodat alleen zagen nog nodig is.

Heb je een project, waar je panelen in het door jouw gekozen decor op maat wilt laten zagen en afbanden? Wij verzorgen het graag voor je! Neem dan contact op!