HALFFABRIKATEN

Halffabrikaat, de naam zegt het eigenlijk al, wij maken het makkelijker voor je, want de producten zijn al bewerkt, zodat je sneller naar het eindresultaat kunt werken. Vooraf geproduceerd onder constante omstandigheden in pasklare onderdelen. Zodat je ze kan plaatsen zonder tijdrovende en kostbare verwerking. Niet meer zelf plakken, afbanden en soms niet eens meer zelf zagen.

Meer

Kwaliteit & tijdsbesparing in één

Diverse werkbladen, kastplanken, meubelpanelen en standbouwtegels zijn beschikbaar. Direct gereed voor gebruik. De halffabrikaten worden altijd geproduceerd in dezelfde omgeving. Hierdoor kan er een continue kwaliteit gegarandeerd worden.

Egger laserpanelen worden afgeband door middel van een lasertechniek. Lijmnaden zijn hiermee verleden tijd. Mogelijkheden die met een eigen machinepark vaak niet mogelijk zijn. Kortom, kwaliteitsproducten voor de interieur- en afbouw.

Ons productengamma bestaat tevens uit de Pantoni-collectie. In deze collectie kun je zelf kiezen uit 6 mogelijke dragers, die kunnen worden voorzien van een decoratieve voor- en achterzijde.

Corpuspaneel maakt het maken van binnenwerk van kasten extra makkelijk! Standaard veelgebruikte maatvoeringen volledig afgeband in de kleur volwit, die RAL 9010 benaderd. Handzame panelen en dus makkelijk te hanteren en te verwerken.

Heb je een project, waar je panelen in het door jouw gekozen decor op maat wilt laten zagen en afbanden? Wij verzorgen het graag voor je! Neem dan contact op!