VL-MASSIEF

Massief hout heeft een robuuste, natuurlijke uitstraling. Bijvoorbeeld traptreden, keukenbladen of andere werkbladen. Korte stukken massief hout zijn onderling verbonden door een vingerlas. Sterk en stabieler dan planken en doorlopende lamellen. Door de vingerlas kunnen bijna oneindige lengtes samengesteld worden. Wij hebben ze tot vijf meter voor u op de plank liggen.

Meer

Vind de juiste dikte en afmeting

We hebben de collectie VL-massief in diverse diktes en afmetingen beschikbaar. Gebruik bijvoorbeeld de 19mm met opgedikte randen als budgetvriendelijk, massief houten oplossing. Of 800mm breed voor de steeds breder wordende traptreden en de steeds diepere keukenbladen. Een lang werkblad zonder naad? Met gevingerlaste panelen is het mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Door de homogene samenstelling zijn de panelen eenvoudig te bewerken. Bij VL-massief hoeft u bij uitsparingen en andere bewerkingen geen rekening te houden met grote gebreken en oneffenheden. VL-massief wordt geproduceerd met kortere stukken hout. Dat is het efficiënt benutten van hout!